
Conference Moving Policy 

 
Contact Name: Rev. Jeff Paulson 

Email:  revjeff93@gmail.com  
Conference Moving Coordinator 

 

Each district has a Moving Coordinator who can also answer 

your questions concerning the Conference Moving Policy and 

procedures.   

 

• Retired pastors are entitled to a move within conference 

boundaries upon retirement. (Paragraph 4-e Conference 

Moving Policy) 

 

• The conference, through the committee is responsible for 

reimbursement for any move originating or locating outside 

of conference boundaries.  However, the pastor is 

responsible for arranging and paying for the move, and 

reimbursement will not exceed the average cost of 

conference moves by moving companies in the preceding 

year.   

 

• Retired pastors have the option of using the committee to 

arrange their move. (Paragraph 4-e-(2), Conference Moving 

Policy) 

 

All moves shall be completed within six months of the fixed 

date of the appointment and/or change of status. (Paragraph 11, 

Conference Moving Policy) 

 
Many additional details will be addressed when you speak with your District Moving 

Coordinator, but if you require additional information please contact me at 410-409-6161 or 

revjeff93@gmail.com. 
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